Post by latsynchciwadvi on Feb 5, 2022 13:48:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko točk ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Moj edini predlog – ali lahko med tekom, ko se zgodijo dvigi ravni igre, prikažete številko sobe? Vedeti, v kateri sobi se nahajate, pomaga pri načrtovanju nove ugodnosti.
Ta igra je precej zabavna, vendar bi priporočal te izboljšave. 1. Dodajte nagrado za dnevno prijavo, da spodbudite ljudi, da igrajo več 2. Sistem nagrajevanja je treba prilagoditi, ker je včasih boleče mletje 3. Dodajte način za prodajo svojih ostankov, ker določena oprema ustreza slogu igranja nekaterih igralcev in če imajo le kup stvari, ki jih ne potrebujejo za kovance 4. Obstaja način, da se doda ceh ali igra za več igralcev, da bo igra nekoliko bolj živahna z dogodki in podobnimi. Hvala za branje
Mr Autofire Azione buug
Mr Autofire פעולה vduk
To je tipična aplikacija s plačilom za igranje. Če ne zapravite 50 do 100 $, pozabite, tudi če to storite, igrajo igro tako nemogoče, da ni pomembno, koliko porabite, še vedno ne morete zmagati, prihranite denar, pojdite igrajte archero. Ne razumite me narobe, to je zabavna igra, vendar je preprosto predrago, da bi storili karkoli v tej igri, popolnoma ni vredno.
Dobra igra, vendar orožja ne dobite dovolj hitro, da bi premagali nivoje, zato ostanete v enem svetu več tednov in poskušate očistiti sobe z neučinkovitim orožjem.
Igra je zabavna, vse ostalo pa grozljivo; nadgradnje likov, nadgradnje opreme, odklepanja znakov. To je v resnici samo zagrabitev denarja, vendar je prvo uro zabavno, potem pa vaša oprema zastari in ste SOL.
Zaenkrat zelo dobra igra, samo ena stvar. Zdi se mi, da bi moralo obstajati "ali ste prepričani, da bi to radi kupili?" Možnost, ko se dotaknete skrinje. Po nesreči sem kupil kovinski zaboj za 120 draguljev. Čutil sem, da bi bila to odlična posodobitev.
to je ena redkih iger, o katerih sem pustil oceno, sprva sem mislil, da je samo boljša različica archereo, in je bila zabavna igra, potem pa sem ugotovil, da si zapomnijo, katere nadgradnje izbereš, in ti dajo več od tega nadgradnjo, ki jo je bilo verjetno zelo težko kodirati. Ta igra ni remake z malo truda, ampak je bila narejena s predanostjo in trdim delom, s petimi zvezdicami do konca.
Ta igra je tako nepoštena, kot je, ko umrem in piše, plačaj za 100 draguljev, da se vrnem, jaz pa imam 100 draguljev in ko umrem, piše, kupi 150 draguljev, da se vrnem ZAKAJ BRO, POPRAVI SVOJE NEPOŠTENE IGRE
Obtičal sem na ravni 30 na svetu 3, igralna palica se zatakne za 4 do 5 sekund in igra je slaba. Nikomur je ne bi priporočal ta igra je plačana za zmago ne igraj je
Zaenkrat precej zanimiva igra. Dejstvo, da lahko obdržiš vse moči, dokler ne zaključiš stopenj, je lepo
Sama igra je zabavna ... ampak kot sem na svetu 5 in šele zdaj dobivam novo orožje. Same igre je praktično nemogoče zmagati, saj je njihov čisti rng in priti do točke, ko povzroči toliko sovražnikov z veliko zdravja in judt dežuje krogle, dokler ne umreš. Na primer, če ne dobite nobenih dobrih ugodnosti, je celoten tek neuporaben. Traja neverjetno dolgo, da se dvigneš na raven in ni drugega načina za pridobitev novega orožja razen čiste sreče.
Vsakič, ko se pojavi oglas, moj telefon zavibrira in zaslon za oživitev pokaže, da sem umrl med oglasom.
Meh Celotna igra je precej luštna in je pravzaprav zabavna za igranje, vendar dobesedno traja šest dni, da dobiš eno od skrinj, in tri dni, da dobiš osnovno skrinjo. Kar pomeni, da lahko traja mesece, če v tej igri ne plačate ničesar. Tudi ravni so res čudne in hitro se učenec nikoli ne uči hitro. Zdi se, da je popolnoma enaka stopnja kot vse ostalo. Upajmo, da bodo izdali drugo različico, ki bi bila veliko boljša
ta igra je precej zabavna, igralna palica postane precej nadležna. vi fantje bi morali priti do mesta, kjer lahko nekoliko bolj prilagodimo svoje kontrole. edit:Tudi škoda, ki jo narediš, se zdi netočna, ker uporabljam redko lasersko puško lvl, ki običajno ubije sovražnike z dvema streloma, v igri pa sem jo dobil vse do trojne cevi in s povečano škodo in kritično, vendar je za ubijanje potrebno več strelov iste sovražnike, ki sem jih ubijal z dvema streloma pred nadgradnjo?
Dobra igra, ampak energetski sistem je težka. Ti popraviš, da popravim pregled. Prav tako bi morali biti sposobni prodajati materiale in redno uporabljati kovance za pridobivanje materiala in predmetov. Prav tako bi morali biti sposobni zamenjati deset materialov za en predmet. (Če ne štejemo mavričnega materiala, seveda). Prav tako nekaj časa delajte na tem, kar že imate v igri, namesto da še naprej ustvarjate nove svetove, kot je ta.
Energetski sistem in res res bs načinov, da sovražniku damo prednost op, kot je dajmo šefu preganjati igralca in imeti pekel homing bullet.....v prvem svetu mi je vseeno, če je to končni šef tega sveta oz. ne, če pred izbiro veščine ne boste vsaj povedali, kaj ne naredi šefa prekleto nemogoče.
Igra je kul, igram že nekaj časa. Edina težava, ki jo imam, je, da nisem prejel plačila za to septembrsko neomejeno vožnjo. Končal sem 5. mesto in moram še plačati za to
Igra zadene zid okoli blokastega planetoidnega sveta. Tukaj sem že mesece in še vedno ne morem mimo zadnje sobe. Zakaj imajo sovražniki toliko zdravja, ko pa jaz naredim tako malo škode? Imam vijolično avtomatsko pištolo in ječmen jih opraska. Nadgrajeno več kot 40-krat in menim, da ni bilo nobene razlike.
Ta igra bi bila zabavna, če ne bi bilo strašnih stopenj padcev in oglasov.Dobiti oglas 3-krat samo ob igranju ene ravni je smešno. Tudi brez možnosti. Želite nadaljevati na ravni, na kateri morate gledati oglas. Stopnje padca so zanič. Zdaj sem igral 1. stopnjo približno 50-krat. Ni novega orožja, ki bi mi pomagalo premagati pekel krogel na ravni 2.
Mr. Autofire je neverjetna igra! Pri tem je izziv. Običajno, tudi če sem premagal svet, ki je morda en ali dva svetova navzdol, je lahko še vedno izziv, če zamenjaš le nekaj kosov opreme. Drug dejavnik zabave so naključne sposobnosti in katera bi bila trenutno v pomoč? Edina težava, ki jo imam, je, da so komponskemu merilniku rekli FeSit. FeSits so osnovni nameri pištole. Na običajnem blasterju, ta majhen kovinski greben na koncu cevi, je to FeSit*. IronSight*
Zabavna, a skopa z vzdržljivostjo in predmeti za igro v tej zvrsti. Prisilni oglasi med fazami se dobro nalagajo, a ko poskušate nekaj pridobiti iz igre, se oglasi zrušijo. Potrebuje delo.
Manjkajo ključi na dogodkih. Minilo je že skoraj mesec dni in noben ključ ne pade, ko je dogodek premagal na trdo ali nočno moro. Ko sem stopil v stik z razvijalci, ni odgovora. Drugače pa zabavna igra.
Igre so na začetku zabavne, kasneje pa ugotovite, da se je težavnostna stopnja igre astronomsko povečala, nato pa je edini način, da poskusite končati, še naprej porabiti denar za dokončanje ravni. Tudi po nakupih aplikacij za 10 $ imam neverjetno težave pri prehodu na naslednjo stopnjo. Vsem bi priporočal, da se izogibajo iger, ki so bile narejene za namensko manipulacijo z uporabnikom, da bi porabili 100 tisoč dolarjev za dokončanje iger, ki so jih izdelali razvijalci, ki so željni denarja. 10$ ni dovolj za dokončanje igre.
Igra je zabavna, a za napredek morate DNEVE brusiti enako raven. Razen če želite odvreči denar, kar je v redu! Toda razmerje med stroški diamantov in stroški nakupa je smešno! Archero je blizu enaki igri z boljšim sistemom nadgradnje. In potem vsaj dobiš pok za svoj denar. Ta igra je zabavna, a zabavna. Plačajte za zmago za Igro za enega igralca LOL
Ne bom lagal, igra je zabavna, ampak to je naravnost. Igra vas preseže na višjih nivojih in vam ne dovoli preseči lvs. Zavrnijo odpravo napak na likih igralcev in AI deluje balistično, da vas zadrži na ustreznem LV. Spretnost ni pomembna. Če igrate, ne plačajte, za to res ni nobene prednosti. Prav tako je hudičevo drago, dvigovanje pa je absurdno počasno. Njihova storitev za stranke je tudi zanič.
Mr Autofire פעולה vduk
To je zelo dobra igra. Všeč mi je, da so dodatki zelo redki, obstaja veliko dodatkov za nagrado, da dobiš več stvari, zato mi je všeč, da lahko zelo izbereš, koliko dodatkov dobiš. Nekaj, kar mi ni všeč, je, da je ZELO težko dobiti stvari, ki odklenejo like.
Igra je "OK". Nimam enakih težav z NRG kot drugi, ker igre ne igram dovolj dolgo naenkrat, da bi lahko uporabil vse. Večinoma zato, ker zaradi nepotrebnega nemogočega povečanja težavnosti igre ne želim igrati dolgo. Enostavno se ne prižgete dovolj hitro, da bi ubili dovolj sovražnikov, vzorci napadov pa vas prisilijo, da poskušate vtakniti iglo, ki se izmika z že tako nerodno nadzorno shemo. Prav tako me ne moti gledanja oglasov za nagrade, vendar ne lepite naključnih med nadstropji brez razloga. To je samo nesramno
Že mesece se igra večkrat na dan. Kupil sem vse bojne vozovnice do te, plus en ali dva druga paketa vsak teden. Končno imam enega junaka in en komplet opreme, ki je dovolj visoka, da lahko nekoliko tekmujem. S to novo funkcijo izločanja to precej pomeni, da izklopim igro za štiri ure. Večina od nas nima več junakov na visoki ravni, da bi lahko nadaljevali z igranjem, ker je mletje drobcev izjemno počasno. To je očiten zgrabitev denarja in ne bom kupil ničesar drugega, dokler ne bo obravnavano
Je zabavna igra, vendar mora izvajati več igralcev!! Lahko bi bilo tako zabavno igrati z mojo gf. In ja, ima enak koncept arquero, vendar me spominja na staro 2D arkadno igro, ki je bila večigralska. In odkril sem napako... Če med igranjem do konca gledate oglas (oglas), vas bodo sovražniki napadli, medtem ko boste gledali oglas, in našli se boste mrtvi, ne da bi vedeli, kaj se je zgodilo. Dokler tega ne popravijo, poskušajte preskočiti oglase takoj, ko vam to dovolijo
Dobra igra. Plačujem celo bojno vozovnico mesečno. To bi bilo 5 zvezdic, vendar postane dražje dvigovanje opreme in znakov; padci kovancev se ne povečajo sorazmerno s povečanjem stroškov.
Čudovita igra, ki sem jo našel preko oglasa. Nisem imel težav z napredovanjem na nivoju, kot pravijo nekatere druge ocene. Je presenetljivo dobro narejeno, z ravno pravšnjo stopnjo težavnosti in brez veliko oglasov.
Precej zabavno, a malo zamudno. Bilo bi popolno, če bi imel več igralcev, da bi lahko igral s prijatelji
Mr Autofire Azione buug
Mr Autofire פעולה vduk
Zelo zabavna igra in dobro narejena aplikacija, vendar je "energetski" mehanik zelo moteč. Za igranje igre potrebujete 5 energije, pri čemer je največ 20 energije. Vsaka energija se osveži v 8 minutah in zaradi narave igranja pogosto umrete. Tako lahko res igrate le 20-40 minut ali manj, nato pa morate čakati skoraj 3 ure, da znova igrate. Res ne razumem razmišljanja tega mehanika, ki zmanjšuje sodelovanje z aplikacijo in s tem poveča prihodke od oglasov.
Zavajajoča igra. Ena od oznak pravi brez povezave, vendar je to zelo napačno. Igre ne morete igrati brez internetne povezave. Tudi igra postane nekoliko zahtevna. Energijski sistem je prestrog.
Odlična odlična igra, ampak ... vsiljeni oglasi so grozni. Če ljudem daste možnost za nagrade, bodo zanje gledali oglase... Maby se sklicuje na "Archerio". Dano je zelo podobno, vendar brez prisilnega oglaševanja.
Mislim, da bi se morali potruditi, da se krogle ne morejo odbiti od stropa in da so nekatere od teh nivojev pretežke. Prav tako se zdi, da dane "naključne" ugodnosti dajejo dobre ugodnosti le, ko napredujete do določene točke, tako da dejansko ne morete premagati ravni, dokler igra ne želi, da to storite. Takoj, ko dosežem dovolj raven, nenadoma dobim vse dobre ugodnosti v teku, hmmmmmm
Odličen koncept, vendar traja večno, da se dvignete na raven, ko dosežete raven navzgor, postanejo ravni težje (kar pomeni, da je ista raven, ki ste jo igrali, postala težja kot prej), in zdi se, da imajo osnovne ravni to, da dobite slabe zvitke namesto uporabnih.
Odlično igranje. Trash plačaj za zmago po nekaj svetovih. Zdi se, da se zaradi nadgradnje težavnost eksponentno povečuje. Skoraj dokončal vseh 8 svetov in nisem niti odklenil drugega lika, ker so padci izredno redki, razen če ga plačaš. Ampak ja, nadaljujte in ustvarjajte nove like in dogodke ter stvari, ki jih ne morete igrati, ker nikoli ne boste dosegli zahtevanih ravni, razen če ves svoj denar odložite v telefonsko igro.
Sky Wars for Blockman Go Dobrodružné nqnu
Mr Autofire פעולה vduk
Všeč mi je igra, vendar ne razumem, zakaj so mafije težje na isti ravni, ne glede na to, na kateri ravni sem. Zdi se, da želite, da igralec kupi nadgradnje, da premaga raven. Kar ne bom.Sem na 7. stopnji in sem nadgradil svoje orožje, igralca in splošne nadgradnje, vendar ne morem priti dlje kot pred nadgradnjami ... všeč mi je igra, vendar mislim, da bom prešel na drugo, ker bi morala biti brezplačna igra bodi samo to ... svoboden ... ne zapravljaj denarja, da bi napredoval v igri ... smh
Ne igrajte te igre! To tvori navado in povzroča odvisnost! Zaradi tega boste preklinjali bogove, ker vaša spretnost ni takšna, kot je bila pred 30 leti, in otroci premagajo vaš napredek. Vendar je ne boste mogli odložiti, dokler vam ne zmanjka energije! Da, lahko plačate za igranje, vendar to ni potrebno. Oglasi so zelo nevsiljivi in minimalni, veliko jih je neobvezno. Kontrole se je zelo enostavno naučiti, vendar je čas težko obvladati. To je odlična, odlična igra za kratke seje. Zelo priporočljivo!!!
Vsekakor postaja p2w. Opazil sem, da se je število ali plačanih pasic povečalo. Postaja nadležno. Plačam bojno vozovnico. Ampak začenjam izgubljati zanimanje
Resnično mora obstajati način, da naenkrat izklopite nekaj napajalnikov. Ne vsi, ampak morda 2 do 4 naenkrat. Zelo enostavno je iti v igro in pridobiti grozne sposobnosti ter tako zapravljati energijo/ključe. In glede na to, kako hitro težavnost naraste, to ni vredno. Sicer pa je dober ubijalec časa!
Torej... To sem že ocenil 😕 Verjetno bom še enkrat ocenil. Vseeno sem prišel uredit svojo oceno. Začenjam se strinjati z drugimi igralci; blokiranje je včasih zelo slabo. Lahko bi stopili v sosednjo sobo in vas napadli sovražniki. Kako pričakujete, da bomo vse to popolnoma blokirali? Enostavno ne moreš! Ah, ampak tu je varnostni mehurček 😒😒 ja. To vas ščiti 2 sekundi in vas pusti izpostavljene 8!
V redu je. Sprva zelo zabavno. Všeč mi je ideja o tem, vendar vedno cilja na neškodljive sovražnike in ne na tiste, ki streljajo na tipe iz mitraljeza, razstrelitve. Želim si, da bi lahko ciljali sami. Tudi zakaj za vraga obstaja bojni prehod? To niti ni 3D!
Ta igra je zelo zabavna, vendar je tudi množična igra in energetski sistem deluje proti njej. Sobe postajajo eksponentno težje in ponujajo samo materiale za nadgradnjo likov skozi dogodke. Toda samo s 4 poskusi je zbiranje teh materialov tako opravilo.
To je igra, ki je odlična za zapravljanje časa. Po nekaj časa igranja postane zabavno. Ideja: če bi po dokončanju sveta nadaljevali brez ustavljanja, bi morda lahko izbrali 2 ugodnosti, ki se preneseta na naslednji svet? Tudi časovnik za polnjenje z energijo se zdi precej dolg pri 10 minutah, morda ga zmanjšate na 5 minut? In možen padec predmeta v igri? Zagotovo bi igral veliko več. Samo pomislim.
Ta igra je odlična, kljub dejstvu, da traja dneve, da preleti določena območja, je edino napako doslej izjemno težko narediti, oblika superskoka na robu v območju lave, naletel sem nanjo po naključju, zato morda boste želeli ugotoviti, kako to popraviti
Igranje je dobro in zabavno, vendar je napredovanje in pridobivanje novih stvari težko, igral sem en teden, še vedno obtičal na pištoli, ne bom plačal za igranje brezplačne igre, moral bi lahko dobiti stvari, ne da bi plačal ali celo igral 20 ure na dan
Odlična igra! Veliko raznolikosti sovražnikov, mehanika šefov ni preveč zapletena, vendar je še vedno izziv, Endless Tower pa je zabaven in nagrajujoč način za nadaljevanje igranja po premaganih glavnih ravneh. Težavnostna rampa je med prvimi nekaj stopnjami nekoliko strma, vendar se orožje in spretnosti lahko prilegajo različnim stilom igranja (hitra/lahka pištola + pri učinkih udarcev, počasna/težka pištola + pri ubijanju in še veliko več) 10/ 10 Zelo priporočam!
To je odlična igra. Toda sredi igre postane res dolgočasno. Mletje za nivoje