Post by latsynchciwadvi on Feb 5, 2022 13:54:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
5 Yıldız verirdim ama bir can kaybetmen hoşuma gitmiyor o mücadeleyi kazansan bile her oynadığında...☹️ Ve yiyeceklerin bir kısmına dokunun kayıt olmuyor...
Yemeğinizi taşımak ve teslim etmek için çok fazla dokunmanız gerekiyor, sadece bir dokunuş yapabiliyorsanız harika olacak
Neden Ramen Bar'dan sonra duruyor ve yapım aşamasında diyor. Diğer restoranları ne zaman açar?
Little Big Snake Grand public cgvd
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, değiştireceğim tek şey, bir seviyeyi bitirdiğimde bir oyun kaybedersiniz, bir seviyeyi tamamlamazsanız bir oyun kaybedersiniz, bunun dışında oyun iyi bir oyundur. Oyna
Bu uygulamaya para harcadım ve hiçbir uyarı olmadan sıfır yeni seviyeye sahip. Ne zaman tekrar oynayabileceğini düşünsen, ilerlemene izin vermiyorlar. Şaka, şu anda paramı geri almak için bu aptal uygulamayla savaşıyorum.... Uzak dur..... Keşke olumsuz bir şey verebilseydim 🌟
Eğlenceli ama hileli olduğu için 2 yıldız verdim.RIPOFF ALERT!!Çok para kazanıyorlar, ancak avantajlar kıt.1.Seviye 2 oynamak için çok az zaman ayrıldı. Zamanı doldur VE güçlerini boşa harca.3.PAHLI artırmalar, satın almadıkça İLERLEYEMEZSİN.4.Seviyeyi geçsen bile can biter.Yiyecek yıldızlarını artırmak sana hiçbir fayda sağlamaz.Bu soygun oyunlarından biri ve potansiyeli olduğu için utanç verici ama açgözlülükleri dehşet verici.Kaldırma
Bu incelemeyi 4 yıldızdan 1 yıldıza düzenledim.Aylardır yeni bir güncelleme bekliyorum çünkü restoran "yakında geliyor" olduğundan daha fazla oynayamıyorum.
Aynı seviyede oynamak için zamanımı boşa harcıyorum. elmas bittiğinde kaldıracağım .. elması satın alırsam işe yaramaz.
Oyundan nefret etmiyorum Fazladan yakut satın almama rağmen hala tüm reklamları görüyorum. Paramın bana reklamsız bir oyun alamaması ÇOK hayal kırıklığı yaratıyor.
Bak bu da bir güzel bir oyun ben beğeniyorum
Çok beğendim ama sorun şu ki aynı anda çok fazla kostüm var kafam çok sık karışıyor😕😕 çünkü bu oyunda "hala yeniyim📦📦 📱. O kadar iyi oynayamıyorum 😅😅😶😶
bu oyunu sevdim. seviyeyi kazandığınızda enerji kaybetmek haksızlık olsa da. ayrıca lütfen güncellemeleri hızlandırın lol. Mevcut tüm restoranları bitirdim ve beklemekten ilgimi kaybediyorum.
Çok iyi bir program değil ve çok fazla reklam var. Hızlı hareket etmenizi bekliyoruz ama işe yaramıyor. Memnuniyetle kaldırın.
aahh. Bu, pişirme ateşi, pişirme çılgınlığı ile aynı yaratıcıdır. desenler aynı anahtarla bağlantılıdır. iyi oyun ama tüm oyunlar gibi yaratıcıya para kazandırmak için tasarlandılar. Yani bu oyuna dökecek paranız varsa, o zaman eğleneceksiniz. çıkardığı iyi oyunlar ama... . Bu incelemeyi bir daha asla mutlu oyunlar görmeyi beklemiyorum.
efso
Gereksinimleri karşılamak için yeterli zamanın verilmediği seviyeler tarafından mahvolmuş eğlenceli bir oyun. Utanç.
İlkini sevdim ve bunu da sevdim. Enerjinin bu kadar çabuk kaybolmasını sevmiyorum ama bunun dışında şimdiye kadar çok iyi!
Çok fazla reklam, tüm reklamları kaldırmak için satın almak istemiyorum ama ekranımda görünmesini de istemiyorum. Dikkatimi dağıtıyor, en büyük kapanış
LÜTFEN DEĞİL Cooking Joy oynadım. Onu seviyorum, bu yüzden Cooking Joy 2'nin müsait olduğunu fark ettiğimde "EVET BUDDY gibiydim"!!! Tabii ki herhangi bir oyunu ilk oynadığınızda İNANILMAZ!! Ama çok geçmeden bir şey gizleniyor. DEFINITLEY'in seçimlerinize verdiği yanıtta hafif bir gecikme var. Bunun kafamda veya zayıf bağlantıda olduğunu düşündüm. Bu yüzden, bunu biraz daha analiz etmek için Cooking Joy'a geri döndüm, her seçimde yanıt, herhangi bir ekstra destek eklenmeden hızlıydı.
Bu uygulamayı çok sevdim ama şimdi çalışmıyor. Oyunda seviye atlarken çok geride kalıyor ve takılıyor. Bu oyunu çok fazla oynamayı zorlaştırıyor. Şimdi 2 yıldız vermemin nedeni bu.
Çok güzel der basar giderim
Yemek Sevincinden Daha İyi 1. Mücevher ve Madeni Para almak kolaydır. Ve Ödüller ve Güçlendiriciler almak Kolay. Reklamları umursamıyorum çünkü aynı zamanda nefes almam ve küçük bir mola vermem için zaman veriyor.
40. seviye çok adaletsiz! 14 kişiye hizmet etmek için 1:20 vaktim olduğunu söyledim. Öncelikle insanlar çok yavaş yürüyor ve bu zaman alıyor. İkincisi, hepsine hizmet ettiğinde ve sonra başarısız oldum demesi ve sinir bozucu!
Vakit öldürürken veya sıkıldığınızda oynaması eğlenceli. Seviyeler, oynadıkça daha da zorlaşır ve yetişmek için yeterince hızlı olmanız gerekir.
Oyun o kadar uzun değil. Bir seviyeyi geçinceye kadar hayatınızı sürdürebilmeli. Bu nedenle, her seviyenin maliyeti, oyunun çok kısa sürmesine neden olur. O kısmı değiştirirlerse harika bir oyun olurdu.
Güzel bir oyun ama bir sonraki aşamanın müsait olmadığını söyledikleri yere değinmeliyim. 2 haftadan fazla bir süredir bu aşama mevcut değil.
Güzell ama hala aynı yerde sayıyo güncelleme ne zamannn?
Beni rahatsız etmeye başladı. Sonsuza kadar bana "yakında" diyor. Güncelleme sorunu olduğunu düşünerek güncelledim. Bir şey yap!
121. seviyeye ulaştım ve görevlerin çok fazla güçlendirici kullanmadan başarılması neredeyse "imkansız" hale geldiğini fark ettim! Hangisi çok pahalı! Sadece para için çok açgözlü. 1 ya da 2 güçlendirici için harcamak iyi olurdu ama 5 ya da 6 sadece bir seviyeyi geçmek için .. çok fazla! Satın aldığım elmaslar bittiğinde oynamayı bırakmaya karar verdim!
Cooking Joy 2 Simulācijas spēles pite
Elinizde farklı pişmiş ürünler varken yanlış tabaklara giden yanlış sosların düzeltilmesi gerekiyor. Oyunu çok daha zor hale getiriyor, özellikle de hiçbir şeyi fırlatıp atamayacağınız seviyelerde olduğunuzda. Bu tek başına oynamayı bırakmama neden olacak. Zaman yönetimi oyunları eğlencelidir, ancak kendi hatanızdan ziyade oyun tarafından mahvolduğunuzda değil.
Oyun yarıda kalacak gibi ama gelen bölüm yok
Sorun değil. Ödül kazanmanın bazı yollarını ve bu oyunu oynamak için bazı faydaları tanıtmanız gerekiyor. 1-10 ölçeğinde, 4:1/2 oranında eğlenceli bir şekilde vereceğim ama sıkıcı olmaya başladı. Sorun değil dediğim gibi.
oyun cok güzel ama can dolma siresi nedir 😠 25 kez gözden geçiriyoruz e iyi olabilir bu neneee kisi so mesine ragmen bu diye var saniyosun duzeltini ne bolumu diye var saniyosun duzeltin su sureyi 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎
Sukacita di Dapur 2 Penyelakuan cadu
Hey, bu oyunun tüm seviyelerini beğendim.. ama bir sorun vardı. 6 aydır bekliyorum ama sonraki seviyeler henüz gelmiyor. Hala bekliyorum. Sonraki seviyeleri açmak için yeni bir güncelleme gerekiyor. Aksi takdirde bu oyunu kaldıracağım ve bu oyunu indirmeyen diğerlerine önereceğim😡
korkunç, pahalı ve thr oyun hileleri! Doğru beğenilere, plakalara veya madeni paralara sahip olacağım ve yine de mesaj şu ki, bir güçlendirici ekleyin. Saçma.
İlk başta gerçekten beğendim, tüm seviyeleri bitirdi ve daha fazla seviye için neredeyse 6 dakika bekledi.