Post by latsynchciwadvi on Feb 5, 2022 13:58:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo novca ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars tank games, online 2022 version ▞▞▞
Postoji pet tipova igrača tenkovi, čistači, mehovi, avioni i snajperisti sretno na bojnom polju ja ću te maknuti s neba i eto, ovo je greška ako dobiješ dva para meh nogu ponekad se ne možeš zaustaviti popravite to, hvala na izdvojenom vremenu i dobroj igri
Zašto ne mogu igrati ovu igru, ali sam ažurirao, ali se dogodilo
Ne dobivamo dovoljno novca
Tako je dobro da mi se sviđa
Iskreno govoreći, to je stvarno zabavna igra, ali stvarno bih volio ako možete prodati kupolu ili blok u igri. Jer nisam znao da ne možete imati previše jedne kupole, a kupio sam i svibanj i problem je bio što ih se nisam mogao riješiti, ali sve u svemu dobra je igra.
Touchgrind BMX Sport btsr
Super!!!!!
Dobro je
Naravno da se mogu igrati s kockastim automobilima, ali ne mislim da je moj auto
zašto si skinuo ovu igricu sa facebooka!!!!! Igrao sam ovu igru davno, i upravo sam se sjetio ove igre i sjetio sam se da je moram odustati jer koristim tablet i teško ju je kontrolirati.Instalirao sam ga i čekam i prođe 20 minuta i to samo na 38 posto!!!! MOLIM VAS dodajte ovo na računalo ili nešto tako da je lakše kontrolirati, kako bi se zapravo moglo UČITAVATI, i da ne moram gubiti vrijeme!!!!
Super igra za 5
Želim prethodno ažuriranje u kojem vam je bilo dopušteno povećati broj blokova i oružja. Ovo ažuriranje je inače loše kao dobra igra i svima koji ovo pročitaju toplo preporučujem da zaigraju ovu igru. Ova igra mi nikad nije dosadila kada odjednom, povećanje blokova i pušaka nije bilo dopušteno.
NEMOZE SE INSTALIRAT ALI PO VIDEU IGRICA JE SIGURNO ZAKON
Pozdrav full hp pa ovdje sam da promijenim cyberpunk izgled izgleda kao daždevnjak, ali možeš li dodati novi blok i mapu i možda dodati cehovski sustav ljudi u chat start klan i možda dodati to i nešto?
Blocky Cars - joc tancuri pvp Acțiune ydma
Volim ovu igru, tako je zabavna, ali loša strana je što ima previše grešaka
Ova igra je cool i sve. Ali nepravedno sam izgubio račun. Nisam siguran što mu se dogodilo, ali kada sam pritisnuo "vrati račun", vratio me na razinu 1. Što sam već bio u to vrijeme, poput razine 20 - 28 ili nešto slično. Sveukupno mi se sviđa igra.
Omg ovo je najbolja igrica na svijetu
Prije dobro
Prije nekoliko godina bila je mnogo bolja, sada se čini previše kao svaka druga igra, puna je grešaka i prije je bila puno zabavnija, mogli ste izračunati težinu i slične stvari da biste mogli napravi savršen dizajn, blokovi ti više ne govore ni težinu ni bilo što, razočaran sam gdje se igra danas, nedostaju mi stari drveni kockice i baloni i slične stvari.
Ova igra je prilično fenomenalna! Moj prvi BESPLATNI skin bio je MMPR Billy - Blue Ranger. Čak imaju popularne skinove likova. A ima toliko toga za napraviti!! Skinovi, nadogradnje, oružje i dijelovi! Možete doslovno miješati i spajati.
Ova igra me uvijek iznenađuje svaki put kad je otvorim. Samo otvoreni svijet i kreativnost me oduševljavaju. To je kao mobilna blok verzija gta. Ne dajem mu ocjenu 5 zvjezdica jer uvijek ima mjesta za poboljšanja. Gotovo sam rekao da je to kao mobilna i blok verzija minecrafta LOL
Nevalja pomjeranje pucanje grafika nikakva ne instalirajte i predlažem svi da instaliraju angry birds transforter
Ah, odakle da počnem, prije svega pišem ovo na usranom telefonu, tako da možete reći koliko mi je zapravo stalo napraviti ovu recenziju, kockasti automobili su oduvijek bili moja dječja kapa, ovu igru možete napraviti što želite i imate zabavno uz malo, iako su to neke neugodne stvari gdje se promijenila granica oružja, kada kupujete vozila, oni bi trebali biti tenk i avioni već na području automobila. Sve u svemu ova igra ima nevjerojatnih 5 zvjezdica (bug s tenkovskim oružjem je ispravljen btw) 5/5
Moj račun se zapravo više nije vratio, ipak sam morao vratiti svaki dio svog napretka
To je dobra igra, ali ponekad je malo nepravedna kada se timska bitka. Uvijek sam dobio 3 na 2 <--moj tim, PLS TO ISPRAVITE. STVARNO MI SE SVIĐA OVA IGRA
Bilo je dobro kad sam bio smol, ali sada... Malo je loše zbog botova, a ovo je nekako igra s dvije pobjede pa je sranje. Ja sam legitiman igrač
Igra je super ali sam izgubio 5000 novčića
Sranje
Dobar posao na grafiki i gotovo bez zastoja! Odličan posao. Prije je bio zaostao, a sada ga skoro da nema!
Blocky Cars танки онлайн пвп Екшн ojx
Po mom mišljenju ovo je izvrsna igra. Ova igra omogućuje stvaranje vozila kako želite, s puno blokova i nadogradnji ono što možete stvoriti ograničeno je samo na vašu maštu. Postoje i drugi načini ako vas vozila ne zanimaju.
Super igra jako dobra
Blocky Cars tank games, online Akcija sloh
Blocky Cars tank games, online Akcija sloh
Prilično pristojna igra u konceptu. Problem je što se suočavam sa zajednicom toksičnih tinejdžera koji misle da posjeduju sve. Znate, čini li dovršetak jedne od misija teškim ako se nitko ne želi utrkivati? 3 zvjezdice dok ne nađem rješenje ili dok razvojni programeri ne smisle način da eliminiraju ove degenerike, ali inače sjajnu igru.(Uspio sam napraviti mehanicu u 5 dana koristeći besplatni vip. Grind je brutalan, ali isplati se)
dobra igra ja jedva cekam jos jednu taku igru al naj vise volim legue of legends napravi taku atickman igru
Zašto se osjećam kao da se borim samo protiv botova. Igra koju sam igrao prije 2 godine bila je mnogo haotičnija. To nisu bili botovi koji se bore s ljudima, to su se ljudi borili protiv ljudi. Pa ZAŠTO SE JA BORIM S BOTOVIMA???!!! Zašto!!!